Känslan av ett nytt kök

I samarbete med Frontapply.se

Nu kommer det att vara en vecka uppehåll med tomten och om exakt en vecka så börjar några veckors jobb för att fixa tomten tills det att vårt drömhus kommer. Fattar ni när jag kommer att låsa upp dörren och filma en house tour när huset är på plats, och väldigt tomt. Och sedan kommer jag att göra en house tour när möbler och sånt är på plats med, men det kommer att ta lite tid.

Vi har redan nu valt lite, vi kommer att ha en köksö, vi har valt vitvaror, fönster, ändrat om i ett rum så att vi i framtiden kan göra det till två rum. Vill inte berätta för mycket nu men jag måste berätta lite för att det bara bubblar av glädje i hela kroppen när jag tänker på det, jag måste dela med mig av denna glädje, vårt hus kommer att vara en enplansvilla (hatar trappor, och det är så skönt att slippa sånt när man får tillökning plus när vi är gamla med) så det var jag tydlig med, jag ville ha så stort som möjligt så vi kommer att ha ett master bedroom med walk in closet, två till sovrum, två badrum varav ett har dusch och ett har badkar (längtar tills att få krypa ner i ett varmt skumbad med en bra podd och tända ljus) sedan kommer vi att ha en stor öppen planlösning med två vardagsrum, ett kök och sedan ännu ett till allrum som man kan göra Till två till sovrum. Vi har även fått välja handdukstorkar, sen minns jag inte riktigt mer vad vi fått välja hittills. 

Tänk att få laga första middagen i vårt helt nya kök, jag älskar ju guld "mässing"i inredning, det behöver inte vara mycket, ljusstakar och småsaker och att förnya köket med mässinghandtag till köksluckor och skåp hade varit riktigt snyggt och gjort det där lilla extra. att piffa upp köket med nya kökshanddtag gör mycket. Min favorit är helt klart mässinghandtag som blir platina ju mer tiden går. 

Tänk att om några månader har vi vårt egna hus, ett nytt hus där vi har fått bestämma hur det ska se ut, som kommer att vara helt färdigt och helt redo för min inredning.

Kan ni förstå hur mycket jag visualiserar just nu, vill bara att allt ska vara klart nu. Men är så himla lycklig för mitt liv och för den jag är, jag är fan grym och jag ska bara bli grymmare och göra en personlig resa varje dag.