Mina 10 drömresor

Hej mina läsare!

Morgonen började som vanligt med en timmes pass på gymmet med samma gäng som vanligt, haha!

Sedan har jag fixat inlägget tidigare, och nu är det full fart med tvättning och städning, älskar att komma hem till ett städat hem när man varit iväg och på fredag åker vi till Gdansk för tre hela härliga dagar där, har aldrig tidigare varit i Polen och jag har faktiskt aldrig tidigare åkt till ett annat land när det är kallt där. När vi var i Ungern i september förra året så var det jättehärligt, det var som sommar, jätteskön tid på året att åka eller så hade vi bara tur med vädret. Jag kan tänka mig att åka tillbaka dit snart. 

Jag har åkt många gånger utomlands när det är vinter här hemma i Sverige men då har det blivit sol och badsemestrar i Thailand eller i Dominikanska Republiken. 

Vad ska jag packa med mig nu? Bikinin får stanna hemma 😂 blir nog för kallt att bada vid Sopot. Men jag vill gärna se gamla stan och vatten, fina byggnader och bara mysa runt där. Floden Motlawa ligger precis vid hotellet. Det blir säkert hur mysigt som helst. 

Att vara få komma iväg lite ska bli helt underbart.

Åhh vad jag vill göra som vi gjorde förra året, skriva 10 drömresor var och komma fram till en resa utifrån det, så gjorde vi när vi planerade vår Afrikaresa som vi åkte med tillsammans med AfrikaSafari som vi var supernöjda med. 

Här kommer mina tio drömresor
1. Roadtrip i Italien 2. LA 3. New York 4. Norge 5. Jerusalem 6. Hallstatt i Österrike 7. Algarve i Portugal 8. Nya Zeeland 9. Fler öar i Grekland 10. Mauritius 

Vem vet vad det blir för resa eller resor nästa år.