Mitt Gdansk tips

Hej mina läsare!

I går hängde jag med en av mina bästa vänner och sedan mötte jag upp några andra för middag och bowling, bowlingen gick verkligen superdåligt men vi hade riktigt kul och det blev en god enkel middag för min del då jag var proppmätt efter sushilunchen. 

Har precis gjort spaboost i ansiktet, rengjort med min lumispa som är gudomlig, den rengör ansiktet så himla bra, efter det blev det en återfuktande ansiktsmask och efter det smörjde jag in ansiktet med olja. Älskar att ta hand om mitt ansikte. 

Tänkte skriva om lite tips till er som vill åka till Gdansk vilket jag verkligen tycker att ni ska åka till, supermysig stad och tar bara en timme att flyga till.

Vi bodde på Celestin Residence som var jättemysigt, är supernöjd med det hotellet men det har jag redan skrivit om. Men det jag inte har nämnt om Gdansk är att boka bord, det var reserverat överallt vilket vi inte hade en aning om att det var supersvårt att få bord. Det var ju till och med reserverat på ett café halv två på dagen. Så boka!

Jag hoppas innerligt att nästa storstad blir Rom, jag är så himla sugen på att åka dit och se allt, men det får bli till våren. Har ingen resa bokad ännu vilket jag saknar, älskar ju att längta till en resa. 

Mår rätt skit i dag, känner mig inte kry överhuvudtaget, på måndag börjar biopsiproverna igen..