När gamla dörrar stängs öppnas nya

Hej mina läsare!

Alltså hur bra är inte Gåsmannan, älskar den serien men tyvärr fanns det bara tre avsnitt ute vilket vi hann se klart i går kväll. Vill bara, se hela säsongen nu. 

I morse var jag uppe vid tio i fem för att sedan bege oss till ett morgonpass på gymmet, jag tränade mest vaderna och rumpan i 40 minuter och efter det hämtade jag denna sötnos som jag är hundvakt till i dag, hur mysigt som helst, mitt lilla hjärta, är så glad över att några av mina bästa vänner har honom så att jag kan ha honom ibland, så mysigt, när vänner blir som en familj är en av de bästa känslorna som finns eller hur. Vissa vänner gör man "slut" med och växer ifrån och vissa blir verkligen som en familj är gamla dörrar stängs och vägar går åt olika håll öppnas nya dörrar. 

I går var det rena rama julaftonen för mig här hemma, inte nog med ett paket från Lyko som för övrigt är en av mina favoritnätbutiker jag beställer saker ifrån så hade min pojkvän beställt presenter till mig, bland annat jättefina underkläder från Hunkemöller som är en av mina favoritbutiker, alltså wow när ens kille köper underkläder till en. Nu är längtan till att vårt hus är klart ännu mer och jag får inreda ett rum till en walk in closet och får fixa med mina kläder. Anonym

Farfar😍

Anonym

Farfar😍