Nu är jag så redo att föda barn 🙈

Åhh herregud vad jag är glad just nu, har suttit med ett brett smajl hela vägen hem. Nej jag är inte gravid men jag är så redo att föda barn efter denna morgon. Gjorde en koloskopi i dag med världens bästa läkare och sjuksköterska, hade sån ångest över att både få lugnande och att sövas men min läkare var grym, jag andades igenom smärtan och fullföljde undersökningen utan mediciner och utan sövning och det gick så jäkla bra fast det gjorde ont. Fyfan vad skönt att ha denna undersökning gjord nu, sån jäkla lättnad. Nu kan vi bara fokusera på cellförändringen (har det där viruset som inte är så bra, gå på era cellprover) så nu jävlar 👊 ny biopsi (tredje nu) om ca två veckor och sen blir det väl operation men jag är så jäkla lättnad över att utesluta att besvären också kom från ett annat ställe 👊👊 måste byta läkare inom det området, vilken skillnad det är på läkare och läkare och jag vill verkligen ha en rätt och bra läkare. 

Så nu får jag äta igen och har precis ätit en kladdkaka som jag fick av svägerskan och hennes kille när vi var över där i går, så god, bästa bakverket. 

Jag är bara så himla glad just nu och denna vecka är en riktigt speciell vecka, mer om det senare! Nu ska jag äta en stor lunch😋 vi hörs snart!