Saker jag stör mig på

1. Skitsnack
Jag stör mig otroligt mycket på när man snackar skit om sina vänner. Såklart man pratar med sina vänner om andra vänner, men nu syftar jag på ett negativt sätt. Umgås inte med den personen helt enkelt. Jag snackar inte om mina goa vänner på ett negativt sätt men däremot kan jag prata om personer jag inte tycker om och som jag inte umgås med. 

2. Folk som pratar på bio
Man går inte på bio för att sitta och prata. Det är var och varannan gång jag får be folk att vara tysta. Det kostar en del att gå på bio och jag vill kunna njuta av filmen utan en massa babbel.

3. Folk som inte kan hantera alkohol
Och blir vidriga och fortsätter att dricka och att deras alkoholbeteende går ut över andra. 

4. Getingar
Dom är så läskiga, jag har en sådan getingfobi. När dom inte ger sig heller, det var hur mycket getingar som helst på Ios, det gick liksom inte att äta i lugn och ro 😱

5. Otrevliga människor
Tänker på vårt fruktansvärda bemötande på Skavsta flygplats, har faktiskt skickat iväg ett mejl dit med ett klagomål nyss. Vissa människor ska inte jobba med andra människor! Vissa människor ska inte jobba inom vården heller där det är otroligt viktigt med ett bra bemötande.  

6. Folk som inte kan glädjas åt andras lycka
Två personer i min närhet är gravida och jag själv önskar att jag vore det men tills det är dags för mig delar jag deras otroliga glädje och får dela deras gravid resa och det är så himla magiskt och en ära, jag är så lycklig för dom. Eller när mina goda vänner förlovade sig när vi var i Grekland, det är min största dröm och jag är så jäkla lycklig för deras skull, var ju även tvungen att gå fram till ett okänt par som precis förlovade sig och gratulera. Man ska kunna glädjas med andra människor och deras lycka även om det är ens egna drömmar  🤗

7. Otrohet
Varför utsätter man en annan människa för det och även slösar bort dennes tid? ... Gör slut innan då för fan om man inte kan vara trogen. Ursh vad hemskt! Seriöst. 

8. När det inte finns choklad hemma
Choklad är verkligen det bästa som finns och ja det blir en del choklad, det är min last här i livet. 

9. Obekväma skor
Som först är sköna men så har man gått i dom någon gång ute och då skaver dom som fan och det är för sent för att lämna tillbaka. Några skor är inskickade till Sellpy och får glädja någon annan istället. 

10. Att vakna pigg mitt i natten
Och det tar timmar att somna om, sen vakna av klockan och man ska iväg. ZzzZz.