Tips på fars dag presenter!

I samarbete med Glamazon

Den 10/11 är det dags, Fars dag närmar sig med stormsteg och är ett tillfälle att uppvakta sin pappa lite extra mycket och varför inte köpa en liten present. Något jag tycker är riktigt fint är när män har lite skägg i ansiktet och varför inte passa på att köpa just en sådan passande present. Det finns ett stort utbud av produkter till din pappa och här kommer mina favoriter. 

Den första produkten är ett shampo och olja från Edwin Jagger och är perfekt för din dagliga vård av skägget, tvätta det först med shampoo för att sedan ta oljan som efterbehandling. Den har en doft av sandelträ. 

Sen har vi en personlig favorit men det är för att jag själv älskar att få en nessesär med massor av hudvård, det kan man aldrig få för mycket av och det är denna Recipe for men som har tre produkter som rengör skyddar och stärker huden, perfekt till en kommande resa tex. 

Den tredje saken jag vill tipsa om är denna från Truefitt & Hill bad och duschgel som har en kryddig doft och är djuprengörande, hur härligt är det inte att lägga sig i ett varmt skumbad, åh vad jag längtar tills jag har ett badkar. 

Den fjärde saken är ett serum från Lernberger Stafsing som lugnar en torr och känslig hårbotten som även motverkar mjäll och klåda. 

Här kommer ett tips på en tvål från Musgo Real, jag älskar tvålar som har doft av lavendel och fräsch citrus. 

Oil can grooming är en olja för skägget som mjukar upp och tar hand om med en härlig maskulin doft. En perfekt present. 

Och ni vet väl att Glamazon alltid erbjuder "köp nu - betala nästa månad vid faktura betalning (upp till 60 dagars faktura)."


Så köp din fars dag present i dag och uppvakta din pappa lite extra.