Sprängning pågår

Vad ledsen jag blir, självklart strular min blogg massor när det går som bäst för den, jag hoppas att teknikerna löser detta fortast möjligt. 

I dag har arbetet med tomten hållit på i stort sett hela dagen. Vet ni hur spännande det är att kunna följa hela den resan på nära håll, det tar bara en minut att gå till den och jag ser den från köksfönstret. Jag hör till och med när dom håller på så ja, första parkett. 

Jag längtar verkligen till känslan över att ha ett hem hur mycket som helst. Jag trivs så jäkla bra i detta område nu på äldre dagar, bor i det område där jag är uppväxt men man såg inte området med samma förtjusning då som nu. 

I bland frågar jag mig själv om detta bara är en dröm, eller om det faktiskt är min verklighet, och om jag vågar nypa mig i armen. Om jag nyper mig i armen, försvinner detta då? Jag vågar inte chansa. Och om jag är värd detta? 

Och hur ska Jag som har tummen mitt i handen kunna fixa i trädgården med gräsklippning, blommor, utvändig fix och allt som hör till med hus? Men det löser sig, min bästa vän jobbar på en trädgårdsfirma och är skitduktig, det finns självgående gräsklippare, och så fick jag faktiskt blomskott från en kund för ett bra tag sedan och vet ni, dom blommorna lever än. Så det finns nog hopp för mig med. 

Dom håller på riktigt mycket på tomten, både i dag och i går var det sprängning som gällde och det är verkligen så spännande att se hur mycket som förändras på bara en dag. 

Min sambo plus familj m.m gör mycket på det utvändiga då jag inte har en aning men jag är med på ett hörn, bidrar till något, i förra veckan var vi där och städade, jag lös med ficklampan då det var kolsvart så ja, jag bidrar till lite iaf hihi. Jag är duktigare på färgval, invändigt och sånt och det är det jag ansvarar för. Minns innan vi skulle välja husfärg att vi åkte runt i olika villaområden för att få lite inspiration. Min sambo var inne på att ha rött tak förut och jag svart men efter att ha sett olika husfärg fattade vi beslutet om att ha svart tak för att om vi i framtiden vill ha någon annan färg på huset så passar det bäst med svart tak, så vi kommer att ha svart tak och en vit färg på huset. Jag funderar på att inte berätta för er hur jag kommer att bestämma invändigt utan det får ni se på house touren sen. Och jag kan lova er, det är långt i från ett lätt uppdrag. 

Var förbi tomten nyss och där var det full fart. Det blir så himla bra när det är klart, nu börjar tomten ta form, sakta men säkert. Det här är bland det största jag varit med om. 

Förstår ni vilken skillnad, nu bor vi på 20 kvm och sedan har vi ett helt hus på 150 kvm. Lyxen över att ha både dusch och ett badkar, två toaletter, walk in closet som redan finns där men jag vill göra om ett sovrum till en walk in closet med, fast då ryker ju gästrummet, hmm, men däremot behövs nog inte två vardagsrum? Vi får se hur det blir när huset väl är på plats.

Jag känner att jag först och främst måste bli klar med färgval och allt dom behöver veta tre månader innan det att huset kommer. 

Detta inlägg är skrivet i omgångar så det kan vara lite rörigt, kommer uppdatera massor om tomt, hus m.m nu i fortsättningen nu när det händer så mycket varje dag. Bilderna nedan är tagna vid två olika tillfällen. Bilderna med stenarna är tagna i dag, och dom andra i slutet av förra veckan.