20 saker ni inte visste om mig

Jag vet att ni gillar dessa inlägg så here we go again.

1. Jag är riktigt riktigt bra på innebandy och gick faktiskt på innebandy när jag var liten. 

2. Jag är lång (174 cm) men allt är litet på mig, litet huvud, små fötter (38) och små händer. Mina ben är långa... Allt annat är petit. 

3. Jag var manekäng åt Stadium när jag var 14 år och gick på Marikas dans och modestudio när jag var liten. Hade även kontrakt på mitt hår under denna tid vilket innebar att jag inte fick göra någonting med mitt hår, klippa det max 2 cm. Fick diplom tre gånger också. Slutade frivilligt eftersom det tog mycket tid. Några dagar i veckan. 

4. Jag hatar otrohet och tycker så jävla synd om människor som har en partner som är otrogen... Ursh! Och att hålla på med någon som är upptagen.. Nej sånt är vidrigt. 

5. Jag låter inte min extrema flygrädsla stoppa mig från att besöka världens alla hörn. Men det är verkligen inte kul att flyga och fundera på att gå i terapi för den rädslan. Jag äter inget lugnande utan jag är så rädd att jag däckar och sover nästan hela flygresan förutom vid land och start. 

6. Jag har varit bonusmamma till två tjejer på 17 och 13 år. Underbara barn. 

7. Jag har aldrig testat droger och kommer aldrig att testa den skiten. Håll er ifrån sånt, det påverkar hjärnan. Jag har aldrig rökt heller, provat tre bloss i hela mitt liv. Blä! 

8. Jag är född och uppvuxen på mariatorget och gick på södermalmsskolan från 6 årsverksamhet till 4an i montisoriklass. 

9. Jag har haft tre hundar under mitt liv, en dalmatin, en shih tzu och en jack russell. Så ja jag är mer en hundmänniska. Drömhunden nu är en svart kungspudel. 

10. Min drömbil är en jeep Sahara. Så himla fin bil, stor och kantig. En riktig skönhet. 

11. Jag har varit med i tidningen två gånger, en gång när jag var elva och sedan en gång för något år sedan. 

12. Nej jag har inte förstorat mina läppar, får den frågan ibland. Skulle aldrig våga plus att jag inte vill göra något med mitt ansikte. Det är upp till var och en nen jag skulle aldrig göra det. 

13. Jag har jobbat på Wallmans salonger. 

14. Min största dröm just nu är att bila i Italien. Vill se massor av ställen där. 

15. Jag har varit en hästtjej i tio år. Slutade när jag var 20. Galoppera barbacka på en äng var hur härligt som helst. 

16. Jag har haft körkort i 13 år. 

17. Jag tycker inte om alkoholsmak så jag dricker inget sånt och har aldrig varit full. 

18. Jag var barndomsvän med Kim i norlie och kkv och var på deras koncert för två år sedan på viphyllan. Dom har grymma låtar. 

19. Jag tycker verkligen en personlighet påverkar ett utseende. Personligheten kan göra en människa ful. Det kan sjunka från 10 till 1 beroende på val man gör.

20. Jag älskar att gå på bio och vi går på bio flera gånger i månaden och drömmen är att ha en egen biosalong hemma.