Diadem

God morgon!

Jag har varit dålig på att blogga i några dagar men nu är jag tillbaka. Har saknat att skriva massor. Jag älskar verkligen text, det är en av mina stora passioner och så har det alltid varit. 

Vet ni vad jag har fått feeling för, diadem men dom jag hade tidigare satt rätt hårt på huvudet vilket skapade extrem obehagskänsla men nu har jag faktiskt hittat flera som är supersköna och snygga på kappahl och hm. Dom sitter lätt på huvudet och har fina designer och mönster. Jag är jättesvag för färgen vinröd, tycker den är superfin. Jag är väldigt "tråkig" när det kommer till färgval på kläder, eller tråkig och tråkig men jag går mycket i svart, jag älskar att gå i svart, det är extremt sällan jag har nån annan färg på mig, lite vitt, grått och beige i så fall och då kan det faktiskt vara kul med att sätta en liten färgklick någonstans och då blev det diadem, sen tycker jag att jag passar jättebra i det och sedan är jag sämst på att göra något med mitt hår, oftast låter jag det bara hänga och då kan det vara skönt att ha ett diadem för att få bort håret från ansiktet. Jag är verkligen sämst när det gäller hår, på mig själv. Sedan kan jag göra frisyrer, inbakade flätor m.m på andra men är sämre på mig själv. Sedan sparar jag ut det till att få längre hår då jag älskar långt hår och dum som jag är så färgade jag mitt hår för ca två år sedan vilket mitt hår hatar, så nu jobbar jag tillbaka på att få mitt långa fluffiga chokladbruna hår igen med väldigt bra hårprodukter bland annat som jag tänkte skriva mer om sedan. 

Nu har jag lite att fixa, i övermorgon blir det Malmö över helgen, ska bli så himla roligt att åka dit och träffa min syster som bott tre år i Singapore och som nu bor i Malmö. Sen har jag aldrig varit i Malmö så det ska bli kul att se en annan del av Sverige. Diadem