Esuki

God morgon!

Ska snart fixa lite, få i väg lite saker och sedan börja packa lite inför helgens roadtrip till Malmö. Jag älskar verkligen roadtrips och sedan se en annan del av Sverige. Lämna Stockholm i några dagar. 

I går åt vi sushi på en av mina favoritställen som heter Esuki och ligger i Solna, stället är litet men riktigt mysigt och maten är svingod, den får fem tummar av fem möjliga så har ni ännu inte varit där och älskar sushi så åk dit, värt ett besök.

I går var det riktigt höstväder, regn och rusk och när vi kom hem så blev det massor av filmmys, feel good filmer, Blended och min lossas fru, Adam Sandler filmer med andra ord och en massa skratt. En perfekt kväll.

På tal om Blended, dom åker på safari i Afrika och det tog mig direkt tillbaka till Tanzania tidigare i år, kan ännu inte få in att jag faktiskt har varit i Afrika på safari, att jag har sett vilda djur precis nedanför bilen, att jag har gått till dammar fyllda med flodhästar och krokodiler, att jag har bott i tält mitt på savannen. Nyp mig, drömde jag bara allt det? Så jäkla häftig resa som jag kan tänka mig att göra om när jag får ett barn. Esuki