Fantastisk helg i Malmö

God morgon!

Har inte bloggat mycket alls i helgen utan ville ta vara på varenda sekund av denna helg. I fredags åkte vi ner till Malmö där min syster och hennes sambo bor. Vi checkade först in på hotellet och sedan begav vi oss hem till dom, de hade lagat lax terriyaki, avokadosallad och ris till middag, har bara ätit det ute och jag kan säga att det var så jäkla gott, bästa terriyakin jag ätit någonsin, satt bara och njöt av varje tugga. Satt bara och snackade och sedan spelade vi VR, första gången för mig och det var så jävla häftigt, man var verkligen inne i spelet, körde lite olika spel, kan inte förklara hur häftigt det var, ni måste testa helt enkelt. Det blev en sen kväll innan vi begav oss hem till hotellet som för övrigt var skit fint, vi bodde på Radisson Blue, stora rum, as skön säng, jättefint badrum, det enda jag saknade till frukost var pannkaka, men dom hade lax iaf så jag var nöjd och belåten.

På lördagen gick vi i typ hela Malmö, till turning torso, stranden, bron till Danmark, lilla torget och massor av annat, turning torso byggnaden var riktigt ball att titta på. Vädret var på topp så Danmark såg vi. Vi gick i flera timmar och myste, sedan tog vi en fika, köpte med oss sushi och godis och hade myskväll hemma hos dom, spelade kort, spelade sushi party och lite sånt, jag ägde i ett vr spel som är typ som guitar hero, fastnade för låten "under The sea"

På söndag gick vi upp tidigt och checkade ut och spenderade morgonen och förmiddagen hos min syster innan det var dags att rulla hem till Stockholm igen. 

Tack för en fantastisk helg och Malmö var riktigt fint. 


Malmö