Firstvet

God morgon!

I samarbete med Firstvet

I går hade jag världens huvudvärk, jag har aldrig ont i huvudet men vi åkte iväg till svägerskan och hennes kille på pannkaksmiddag, bland det godaste pannkakorna jag ätit så det blev en hel del. Jag fick massage i nacken och sedan släppte huvudvärken så antar att det var något med nacken.

I dag har jag lite texter att skriva och sedan får jag se lite vad som händer. 

Ni som läser min blogg vet kanske att jag är jättesugen på att skaffa en hund, men det blir först när man bor större. Jag var hundägare till två hundar för nått år sedan som jag haft sedan dom var små men när min mamma omkom i en tragisk olycka var jag tvungen att arbeta med mig själv men innan det hittade jag världens bästa hem åt båda mina hundar, dom lever än i dag och har det så fantastiskt i deras nya hem och jag kommer alltid att vara tacksam för det, det är en stor sorg att lämna dom, dom var mina bebisar men det gick inte att ha dom, jag hade även inget boende under denna tragedi så jag var tvungen att självklart tänka på deras bästa. Dom har det toppen och lever det hundlivet jag inte kunde ge dom just då. Men självklart har jag hur fantastiska minnen som helst med dom och dom hade ett riktigt hundliv med mig med. Jag gjorde allt för dom. 

Så ja, hund i framtiden är ett måste och en kungspudel står högst upp på den listan. 

Ni vet väl att det finns en veterinärsapp till husdjur med precis som det finns en app för vi människor att få läkarbesök direkt i mobilen. Så ni som är husdjursägare tycker jag ska skaffa appen, och ni har väl era älsklingar försäkrade? Såklart att ni har, ja då är det gratis med. Ladda ner appen Här