Kan man aldrig få för mycket av
Morgonen började ganska tidigt för min del, redan halv fyra vaknade jag och väntade på att sambon skulle vakna så att vi kunde åka till gymmet. För min del blev det legday, jag var lite förvånad över att jag kunde ta lika mycket i vikt som innan sommaren. Vi gjorde ett litet uppehåll under sommaren och tog promenader i stället. Efter gymmet satte jag mig faktiskt i bastun ett tag. Jag blir ju riktigt hungrig när jag tränar så efter blev det en stor portion frukost och även till lunch. Har tappat lite i vikt och vill gå upp i lite muskler nu.

Skön start på dagen och bastun gjorde mycket, speciellt när det är riktigt trist väder ute. Får se vad som händer nu i ikväll, en mysdag kanske. Ska iaf åka iväg en sväng och köpa strumpor till sambon, karlar alltså, jag är på honom att det är dags att kanske köpa lite mer strumpor eftersom övervägande strumpor är singlar nu, så tänkte överraska honom med just strumpor, det kan man aldrig få för mycket av. Btw så köpte jag riktigt sköna strumpor på h&m i går. Jag gillar h&m.

En dag som denna önskar man att man var påväg till varmare breddgrader, en härlig lång vintersemester någonstans i världen. 

Vi har en resa bokad om mindre än 4 veckor till Gdansk men det lär nästan vara lika kallt som här, ska bli så mysigt att besöka den platsen, hört så mycket bra om Polen över lag och har inte varit där tidigare så det ska bli kul. Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress