Lets talk about sex
I samarbete med Blush me

Ja nu ska vi prata om det ämnet igen, det som säkert för många är fortfarande lite hysh hysh, nått bara killar pratar om. Men nu ska vi prata om det och jag ska rekommendera en leksak som tar dig till himlen, nämligen en lufttrycksvibrator, den är fantastisk, den var bättre än vad jag hade hoppats på och har du ännu inte lyckats att få en orgasm, testa denna. Den är grym!

Och om du är i en relation, lek med din partner och samtidigt ha vibratorn, det är mycket svårare för oss tjejer att komma under penetreringssex och då är denna lilla apparat perfekt. Den har olika styrka som du styr över själv och den är uppladdningsbar. 

Alexandra Nilsson  har pratat om den i sin Youtube kanal och nu pratar jag om den och snart säkert många fler. Oj oj oj säger jag bara. Fem tummar av fem möjliga får den av mig.

Om det är något du ska köpa hem i leksaker så är det denna. 

Sexleksaker är verkligen ingenting man ska skämmas för eller något som är konstigt och som självklart är något man kan använda tillsammans med sin partner och för att uppnå maximal njutning. 

Och självklart är det något du kan njuta av om du är singel också, kanske har du ännu inte fått uppleva din första orgasm.

Gillade designen på den, den kändes riktigt bra utseendemässigt med och den är lätt att ta med sig också. 

Jag gillar den skarpt och kan verkligen rekommendera den.Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress