Mellan fyra väggar
I partnerskap med Desenio

Att skapa sig ett mysigt hem att trivas i krävs lite jobb, möbler som ska pryda rummet men även väggarna, jag tycker att det är jättefint att ha olika tavelväggar lite här och där, som en posters jag hittade som visade tvättsymbolerna som är perfekta att ha i tvättstugan, sen älskar jag posters med texter med olika budskap. Jag ser verkligen fram emot att i framtiden ha en stor fotovägg med underbara minnen och sedan en tavla där det står Mr and Mrs, tänk den dagen då jag blir gift, den längtan är enorm och en av mina största drömmar, tänk om man kunde skriva sina kapitel i livet, då skulle mitt kapitel handla om förlovning på någon romantisk plats och sedan giftermål i Italien. Vilken dröm. Sen fastnade jag jättemycket för tavlan "and then we met" jag tycker ord som verkligen har en personlig text. Sen att ge bort det på tex födelsedagar eller bröllop, en fantastisk present. 

Att blanda just bilder med text är något jag tycker är superfint och just att blanda storlekar på tavlorna också. Jag tycker att rummen får en helt annan karaktär när man sätter upp tavlor.

Man glömmer ofta bort badrum men även där är det superfint att ha någon tavla, varför inte på någon fin växt stående på ett sideboard eller dylikt med lite ljus och doftpinnar, att verkligen skapa en mysig känsla i alla sina rum. 

Vad jag längtar till att få inreda ett riktigt hem, den längtan är obeskrivlig och jag visualiserar väldigt ofta hur det kommer att se ut och kännas när man vrider om nyckeln och kliver in genom dörren, doften av nytt och fräscht samt tomheten som på sikt kommer att utvecklas till ett fantastiskt vackert hem. Jag gillar ju den där "gubbstilen" hittar inget bättre ord för det, men lite classy, marinblå vägg, bokhylla, en gammal jordglob, whiskyset på ett bord, gamla lampor, behagligt ljus, lite växter, gulddetaljer och sedan tavlor i svartvita motiv. En stor öppen spis med en fejkfäll framför, helst ska fotöljerna ha fotpsllar och en hängande mysig filt på. Jag har så många bilder i huvudet.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress