Naxos tips och nästa års upplägg med resor

Kan inte fatta att det var förra månaden som vi kom hem från en tre veckor lång semester i Grekland. Båtluff till sex olika öar plus Aten. Det var riktigt skönt att vara borta tre veckor, längsta jag varit borta är 16 dagar, så nu kommer man nog känna att man måste vara borta minst tre veckor på en solsemester. Storstad funkar med en kortare vistelse och näst på tur blir Gdansk i början av november. Då har vi verkligen gjort alla möjliga resor i år, började året med en safari resa i Tanzania, vilket äventyr det var och vi fick se vilda djur hela tiden och träffa masajer, vara i deras by, se skolor m.m sån upplevelse. Sen var det dags för en avkoppling på Zanzibar, med sol och bad bara.

Och nu i sommar gjorde vi en annan äventyrs och solbad semester tre veckor i Grekland med vänner, så härligt.

Och nu närmast så blir det en stadsresa på en weekend till Gdansk i november. 

Vad har nästa år att erbjuda? 

Om jag får bestämma helt upplägget nästa år så blir det tre veckor i Italien (början på min absoluta drömroadtrip där)  då blir det ett stopp i Rom, Tropea, Positano och Venedig till att börja med. En tio dagars resa till New York ( början till min drömroadtrip i USA 😂)  och sedan en sol och badsemester på Milos i Grekland en vecka. Låter väl som ett bra nästa år 🙈 får se om det blir någon av dom resorna eller om det blir helt andra.

Vår öluff startade iaf med Naxos, en underbart mysig ö, här kommer lite bilder därifrån.

Tips på boende i Naxos, vi bodde på Argo Boutique där och det var superfint, låg nära strand och stad och var verkligen så fint, hotellfrukosten var kanon. 

Tips på mysig fiskeby på Naxos ligger i Moutsouna 👍

För att läsa mer om vår öluff, klicka på kategorin öluff i Grekland 2019.


2020 - Naxos - drömresor