Saker som Stockholm borde ha

När man åker utomlands så blir man inspirerad på en massa olika sätt. Man tar omedvetet hem tankarna och idéerna. Här kommer några saker jag faktiskt saknar att ha i Stockholm.

1. Ett bättre "Gröna Lund". Efter att ha varit på Tivoli i Köpenhamn inser man lite hur dumt Gröna Lund är uppbyggd, det är alltid kaos där, flera timmar kö, fullt med folk överallt och platsen är kanske inte den bästa om man vill ha mer karuseller. Tivoli däremot hade enorma ytor, grönska, man kände inte av människorna, det var ingen kö och det var riktigt mysigt.

2. Stockholm Eye. Ni kanske har varit i London och åkt London Eye, eller varit i Budapest och åkt Budapest Eye, jag pratar om ett pariserhjul. Hur mysigt skulle inte det vara att ha ett sånt inne i stan, så man ser Stockholm från höjden. Jag tyckte att det var supermysigt att åka Budapest Eye och se staden.

3. Nu kommer det igen men jag älskar verkligen utsikter, nu vet jag inte om det kanske redan finns. Men en hög skyskrapa och högst uppe ha en fin restaurang med utsikt över vår stad.

4. Nån fin stor fontän, det älskade jag med Barcelona. Fontän med fontänspel, hur mysigt som helst att hänga där på kvällen. Plattan och Hötorget är väl inte direkt mysiga..

Nu har inte jag varit i så många storstäder, bara i Köpenhamn, Barcelona och i Budapest men dom städerna är riktigt riktigt mysiga, gillade dom skarpt. Undra vad det blir för resa här näst?