Vad är en bal på slottet
Ja vad är en bal på slottet när du kan ha en konferens med dina kollegor i en härlig miljö på ett slott där alla får plats, ja iaf om du är lite mer än 200 personer iaf. Här finns allt till en lyckad konferens och den ligger inte alls långt i från Stockholm. Kanske jobbar du och dina kollegor bland betongen mitt i Stockholms city, kanske skulle det vara härligt att ha just en konferens i en lite mer lugnare och mysigare miljö i naturen.

Att bara byta miljö i en dag gör mycket, bryta vardagen på jobbet och komma bort lite. Att samtidigt samla den energin och glädjen och även gå igenom viktiga saker.

Jag själv har aldrig varit på ett slott men jag har alltid velat komma bort och kanske bo på ett sådant, en riktig historisk byggnad.


Ta med dina kollegor och upplev detta och tillsammans jobba för ert företag och utvecklas du behöver inte tänka på att ta med dig någon utrustning eller vara orolig över att du inte hörs, allt finns här.

Självklart finns det matsalar där ni kan äta ihop och varför inte avsluta lunchen med en kaffe i salongen. Och har ni suttit stilla allt för länge kan man antingen ta en promenad i omgivningen eller varför inte utmana varandra i biljard?

Känn dig som hemma på slottet, sug in historiken och kom dina kollegor nära.

Johannesbergs slott ligger bara 20 minuter ifrån Arlanda också vilket gör det smidigt att ta sig dit vart du än i världen befinner dig.


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress