Vår flygrutt till och från Afrika

God morgon!

Jag hade precis skrivit klart ett inlägg och sedan klickar jag bort det, så nu är det bara att börja om då. 

Har precis fixat klart här hemma, med packning och tvätt och snart börjar vår långa bilfärd ner till Danmark, nej förlåt jag menar så klart Malmö. Ska bli så himla kul. 

Bilfärden dit är nästan lika lång som flygfärden till Tanzania, har fått frågan några gånger hur vi flög så tänkte att jag drar det lite snabbt. Vi flög först till Amsterdam och bytte plan och flög nio timmar till Kilimanjaro, tyvärr såg vi inte själva berget på nära håll då vi landade sent på kvällen men på roadtrippen runt hela Tanzania så fick vi skåda berget och även dricka vatten därifrån.

När vi sedan flög till Zanzibar så flög vi från Arushas flygplats, det var det minsta ever och planet ska vi inte ens prata om, ett tolvmannaplan och jag var livrädd, 1,5 timme flög vi det lilla planet. Men när vi flög hem från Zanzibar sedan så flög vi ett lite större plan, inte mycket men lite, och då flög vi till Kenya och sedan fick vi gå ombord på Kenya airways som ar ett sådant fint plan, stort och skit fräscht, bästa jag faktiskt flygit med. I Afrika flög vi i ett ordentligt oväder, mycket turbulens och blixtrar. Vi mellanlandade sedan i Paris innan i flög hem, så mycket flyg blev det. Det blev upp och ner 12 gånger sammanlagd på två veckor. Trodde att jag skulle bli av med flygrädslan men då hände flygolyckan bara några dagar senare med etiopian planet och den rutten tog våra vänner några dagar innan oss och då blev jag såklart påmind om att jag visst är livrädd för att flyga så ja flygrädslan är enorm men jag reser såklart ändå. Älskar att se världens alla hörn och platser.

Nu ska jag leta upp lite härliga sommarpratare som vi kan lyssna till påväg ner till Malmö. Ska bli så mysigt att bo på hotell, äta hotellfrukost och mysa massor med min kära syster. Och såklart att uppleva Malmö som jag aldrig varit i. 
Afrika