Viktigt att synas

Synas och göra ett bra arbete är nyckeln till framgång, man måste vara en bra arbetsplats och göra sitt jobb bra och sedan är det viktigt att nå ut på olika sätt. Ett sätt är att vara en mänsklig reklampelare och med det menar jag att bära kläder med företagsnamnet eller loggan på, på det sättet skapar man nyfikenhet och ett namn som gör att folk kommer ihåg en. Jobbar man tex med vägar och man tycker att dom gör ett riktigt bra jobb så är det sällan att man hoppar ur bilen och säger det, utan man minns namnet på företaget. Det handlar om att göra bra marknadsföring för sitt bolag, att nå ut och synas och som jag nämnde, man kommer ihåg namnet om man ser det tydligt.

Gillar man något så visar man det, jag älskar tex mitt jobb och jag visar stolt upp det när jag tex är på gymmet, då kan jag bära en T-shirt från mitt jobb eller en vattenflaska, jag vill ge reklam för något jag verkligen tycker om så.

Jag själv skulle tänka om jag ser en trevlig människa och som i mitt fall jobbar inom hemtjänst så skulle jag kontakta dom om jag har någon anhörig som behöver hjälp från sjukvård och så. Win-Win.

Ja nu är jag inte den bästa att förklara saker, men som sagt, synas är en oerhört viktig bit för marknadsföring, tryck upp ditt företagsnamn idag på olika kläder m.m.


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress