En shopaholics bekännelser
Då är det bara att börja om detta inlägg igen, råkade ta bort allt. I dag är jag helt färdig, är så trött att jag kan somna när som helst och är på gränsen att vara övertrött då jag skrattar typ hela tiden. Men några timmar till måste jag hålla mig vaken. Sen sova. 

I morse mötte vi upp våra grannar och även nyblivna grannar, sådana fantastiska människor och jag bara känner mer och mer hur mycket jag trivs här, kan inte förstå att vi vaknade upp på vår gata där vi kommer att ha vårt drömhus snart och att vi kommer att bo i vårt egna hus. Vi hyr ett hus inte alls långt från vår tomt, vi kan till och med se den härifrån och det är som en dröm. Så grannarna vi har nu är grannarna vi kommer att ha sen med. Vi träffade dom i dag för att visa dom hur vi kommer att ha huset och lite så. På detta område kryllar det av barn och hundar., så himla mysigt och längtan efter både ett barn och en hund börjar att bli mer och mer, en liten mini och sedan en svart kungspudel. Villa, vovve och Volvo. Hihi.

Vid halv tolv hämtade svägerskan och hennes kille upp oss och vi tog en tripp till Nacka Forum för lite shopping men det slutade med att jag inte hittade någonting alls vilket var tråkigt så får mysa ner mig i soffan och beställa lite hemifrån istället.

Nu blir det bara en slappar söndag, i morgon börjar storstädningen och fixet här. 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress