Förtjänar jag detta?
Vad jag har hållit på att packa hela dagen, jag kan inte förstå att detta är näst sista gången jag packar troligtvis för gott, ni som precis börjat att läsa min blogg kanske inte riktigt hänger med men vi har köpt vår dröm tomt, jag lovar tomten är rena drömmen och jag kan fortfarande inte fatta att Jag, Nicki äger en tomt. Just nu är det bara en tomt, väntar på lite saker innan vi kan göra slut beställningen av vårt drömhus som sedan kommer att byggas upp där i färdiga moduler och ni kommer att få följa hela resan, från tomt till klart drömhus, finns inte så mycket att berätta just nu. Där är vi i dag och vi har bott hemma hos svärfar sedan i juni och nu ska vi som sagt flytta till ett litet hus vi har hyrt i samma område som vår tomt ligger i vilket är så himla roligt. Jag känner området mycket bra eftersom att det är i samma område där jag är uppväxt sedan jag var tio år och jag kommer att bo ett stenkast från min familj vilket känns så himla roligt. Området är i toppklass och jag har alltid haft en liten dröm om att bilda min egen familj där men trodde aldrig att den dagen skulle komma. Tårarna rinner av glädje medan jag skriver det. Att skapa sitt hem på en plats där man känner sig hemma är bland den bästa känslan jag haft. 

Förjänar jag detta? Jag gör väl det?

Tack snälla världen och mamma för vägledning genom livet och att jag alltid vetat vad jag vill vara för människa. "kill them with kindness" always be good. Karma.

Resan är lång, packa hit och packa dit, planering men shit, fatta när vi får nycklarna och kan gå in i Vårt hem som är sprillans nytt, som vi båda är ägare till, när vi får vända ett stort blad i våra liv, när vi får sätta oss ner i soffan i vårt hem. Huset är stort och det kommer ta ett tag att skapa ett hem av det, det kommer att eka. Kommer att vara tre gånger så stort än vår lägenhet var. 4 befintliga sovrum, två badrum, Stort kök och två vardagsrum. Herregud vad jag ser fram emot nästa år. 

Nu ska jag laga klart middagen, sambon är snart hemma och vi kan fortsätta att kolla på vår serie. Kom hem någon gång 🙈


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress