Lets talk about sex

I samarbete med sinamatic

Love is in the air, tra lala lala. Varför är det så pinsamt egentligen att prata om sex?  Så länge människor håller det till en fin nivå och inte våldtar, har sex med minderåriga eller prostituerade så är det så fint. Det är en del av ett kärleksliv och stärker banden mellan människor och så ger det även oss endorfiner.

Leta talk about sex baby, lets talk about you and me. 

Förut kunde jag tycka det var lite pinsamt att prata om detta ämne, men jag umgicks mycket med danskar för några år sedan och dom är väldigt öppna med att just prata om sex och nu är det inte jobbigt längre, jag menar, det är ju bara sex, dom flesta gör det och det är så vanligt. 

Minns hur man fnissade när man satt på sexualkunskapen i skolan och fick lära sig både det ena och det andra. Mest pinsamt var det väl ändå när man skulle sätta på en kondom på en banan. Hihi.

Jag tycker att sex har med kärlek att göra och därför har jag bara gjort det med någon jag verkligen tycker om. 

Jag förstår inte människor som kan gå bakom ryggen på någon man älskar för att ha sex med någon annan, då gör man slut och ger sin partner möjlighet till äkta kärlek OM såklart inte båda är med på det, det finns ju par som har öppna relationer, men om så inte är fallet, shame on you. Var man eller kvinna nog att berätta om snesteget eller att du faktiskt har träffat en ny. Inte både äta kakan och ha den kvar. 

Men om vi ska återgå till det vackra, när två människor verkligen älskar varandra så finns det mängder med saker man kan göra och utforska, bland annat sexleksaker för par, massageoljor plus tusen andra saker, och det är verkligen inte fel med att köpa sexleksaker

Vi tjejer skulle älska att få underkläder av sin kille, underkläder han själv har valt ut och vill se dig i, lagt i ett fint paket och just massageolja på, det är pricken över i:ET. Jag älskar shunga oljan, den är en favorit så den kan jag verkligen tipsa om. 


Isabelle

Toppenfint inlägg om sexleksaker!
Toppen om du kunde länka ordet sexleksaker till https://sinamatic.se/
samt ordet underkläder till: https://sinamatic.se/produkt-kategori/underklader/
Du får även gärna nämna vårt varumärke, sinamatic.se i texten...