Jag fick se ett frieri

I går kväll var en av de bästa kvällarna någonsin. Vi gick hela vägen upp till kyrkan vilket är en väldigt brant och hög väg men upp kom vi. Blickade ut över utsikten och jag vänder mig om. Vad får jag se då, jo mitt första frieri som jag får skåda, en kille som går ner på knä och frågar sin tjej och hon säger ja och hon sätter på sig ringen. Mina tårar sprutar, det var bland det finaste jag någonsin sett, jag som är en hopplös romantiker kände mig som en filmkaraktär och vara del i den nest romantiska film någonsin.

Jag var bara tvungen att gratulera det nyblivna förlovade paret och kramas medan mina tårar rann ner för kinden. Så himla underbart och jag bara ler när jag tänker på det. Kärlek är bland det finaste som finns och att se två personer som vill dela resten av livet tillsammans och gör denna kärleksgest var bara så magiskt. 

Okej om vi tar dagen från början, vi åt riktigt goda pannkakor med jordgubbar och banan på, dock var det rejäla portioner så vi orkade bara hälften. Sen hade vi poolhäng hela dagen. 

Vi tog en tidigare promenad genom Fira och käkade glass och bara strosade innan vi mötte upp dom andra och kollade på solnedgången. 

Vi käkade middag på en restaurang med livemusik innan vi tog en lång kvällspromenad genom staden. Om man fortsätter förbi cable cars och upp mot kyrkan får man se en magisk utsikt över hela Fira och det var där jag fick åskåda detta frieri. 

Sedan gick vi gränderna ner, vi gick nog i flera timmar, så mysigt. 
Fira - love - santorini - thira