Roadtrip på Paros

God morgon mina läsare! Blev inget bloggande i går, delvis för att det var min värsta dag på året men sedan satt vi i bilen mycket i går, vi åkte roadtrip runt hela Paros, längst med kusten och besökte olika stränder, den häftigaste var nog Lageri måste jag säga men där får man vara beredd på naket då det är en nudiststrand, det är små bukter och jättefint, vi var aldrig så nära utan vi höll oss på avstånd och såg ett klarblått hav, så fint, vattnet är verkligen så vackert här, turkost på många ställen, helt klart och en underbar botten av mjuk sand.

Vi stannade i Nauossa för lunch, när man kommer ner vid hamnen och står vid bron så käkade vi på restaurangen till vänster längst kajen och maten där var fantastisk, jag åt en riktigt god spagetti och köttfärssås, förrätt friterad fetaost och även en grekisk sallad, mums. 

Sedan gick vi runt i Nauossa och det var så himla vackert där, säkert många vykort tagna därifrån, det är svårt att få det vackra på bild här men jag gör mitt bästa. 

Sedan tog vi småstopp på olika stränder och på kvällen köpte vi med oss mat och käkade på altanen och spelade kort och yatzy.

I dag beger vi oss till nästa ö, ska bli spännande att se vad den har att erbjuda. 

Måste tillägga att jag är positivt överraskad av Paros, det är riktigt fint här, vi såg inte så mycket mer än massor av olika stränder och städer men dom var superfina.
Paros - grekland - stränder - stränder i paros