Santorini

I går anlände vi till Santorini med båten och ni som varit här vet vilken mardröm det är att åka från hamnen upp till toppen. Det är så himla brant och högt. En fruktansvärd upplevelse. Väl på toppen kunde jag andas ut och jag fylldes av lycka, lycka att vara på min favoritö för tredje gången och jag är lika förälskad i Santorini. 

Vi tog en lunch innan vi checkade in på min väns hotell, tipsar om hotellet på fredag. 

Sen la vi oss vid poolen och bara slappade i några timmar innan det var dags att visa dom Fira. Fixade i ordning oss och tog dom på en magisk promenad där inte många har hittat ännu, vi såg nästan direkt ett brudpar och jag var bara tvungen att säga hur vacker hon var. 

Vi satte oss på en uteservering och kollade på solnedgången tills det blev mörkt och fira började lysa upp med sin skönhet. Jag kunde gå där i evigheter, jag tycker det är så vackert här. Ön har förtrollat mig totalt.

Vi åt på en sådan häftig restaurang här, Naoussa som jag verkligen kan rekommendera och dom som satt där var återkommande gäster, alla kände alla typ och ägaren är ascool, vill inte berätta för mycket, det är verkligen en upplevelse och leendet fastnade i mungiporna. Vi kommer att äta där en gång till. 

Sedan tog vi en kvällspromenad hemåt. 
Santorini - öluff