Sov gott


I samarbete med nordiskarum.se

Sängen är en av de viktigaste inredningsmöblerna som finns, det är där vi spenderar en tredjedel av vårt liv och det är mycket tid, det är där mycket mys händer och det är där vi får den bästa återhämtningen och sömnen. Sängen är en viktig del av våra liv och då är det bra att ha en säng som är bra för kroppen, som avbelastar muskler och leder och får oss att känna oss utvilade och redo för en ny dag. Man känner direkt när man har sovit i en bra eller dålig säng, min rygg känner av det direkt. Det finns inget bättre än att lägga sig i en riktigt skön säng. kontinentalsängar är formade att hjälpa din kropp att avlastas, madrassen formar sig efter din kropp och så har den tre lager med madrass som alla har sitt jobb till att få dig att trivas i din nya säng.

Och vi alla är olika, vissa gillar lite hårdare madrass medan andra vill ha det lite mjukare och självklart kan man anpassa madrassen till just dina behov samtidigt som din partners. 

Min lillasyster på 13 år har precis fått en ny Kontinentalsäng och varje gång jag kommer hem till familjen och ska umgås med syster så sitter vi just i hennes säng, kollar på Youtube och så, den är så himla skön att både ligga ner i och sitta i då den har en skön sänggavel och sånt är även det viktigt om man är som jag, älskar att äta frukost i sängen, till sänggavlarna kan man även beställa kuddar till. Jag spenderar mycket tid i sängen då jag förutom sover älskar att kolla på filmer och serier uppkurad i famnen på min älskade. 

Förutom kontinentalsängar så har dom ett stort utbud på bland annat utemöbler av hög kvalitet, besök nordiskarum.se för att kika på deras utbud. Nordiska rum