Vart på Ios är vi

Innan vi avslutade kvällen i går så åkte vi i väg till Koumbara beach för att titta på solnedgången. Den var magisk och jag kunde stanna där i evigheter.

Vad tror ni att vi får se när vi är där? Massor av finklädda människor, brudtärnor och brudpar. Ett giftermål. De hade nog precis gift sig och var påväg till någon middag. Mina ögon fylldes av tårar, jag älskar bröllop och drömmer såklart om mitt eget. Att bära den där ringen, klä mig i en fin vit klänning, ja allt. Ahhh.

Tiden stannade där och då och jag fylldes av en sådan glädje.

Nu har vi bara en hel dag kvar på Ios, idag, i morgon bär det av till nästa ö. Vad tycker jag då om Ios, där vi bor är det helt fantastiskt, området kring Mylopotas beach. Jättefina restauranger och så. Vi var inne i staden här om dagen och det var en magisk utsikt från kyrkorna högst upp, annars var det mycket barer så vi var inte där så jättelänge, vad gammal jag känner mig nu men jag skulle nog säga att ja Ios är en ö för partysugna 20 åringar. Vi är här under lågsäsongen så den pulsen är det inte här just nu. Jag kan bara föreställa mig hur det är här kring juli augusti.

Vårt hotell är helt fantastiskt och i morgon kommer jag att skriva om det och jag kan varmt rekommendera det. Läs mer om det i morgon. 

Om jag ska säga något negativt så är det extremt mycket getingar här, jag gillar inte dom små envisa djuren och kan inte lugnt avnjuta frukosten då det är som värst. 

Vi såg mycket biodlingar i går på vår roadtrip så dom gör väl mycket honung här gissar jag på.