Är ni helt jävla dumma i huvudet?

Seriöst, jag blir så jävla förbannad och ledsen när jag får höra om djurmisshandel. Vad är det för ett sjukt jävla beteende vissa människor har? Friskt är det inte... Var en jävla förebild åt era barn istället.... Skapa bra människor.. Fyfan. 

Här kommer inlägget från Djurens Ös facebooksida och även Instagram sida. 

Flera av våra följare har vädjat till oss att försöka göra något! I en park i Fagersta pågår misshandel av änderna där barn och ungdomar har setts kasta sten på änderna medans vänner hejat och klappat i händerna då de lyckats!
Fagersta nytt har skrivit om detta då upprörda människor reagerat starkt mot misshandeln!

Även vuxna har tydligen hejat på sina barn och tillsynes  uppmuntrar sina barn till detta!
Vi kommer kontakta tidning samt kommun och ge förslag att bla uppmuntra att djurvänner startar upp en grupp ( ex Facebook grupp) som " håller koll" och anmäler om detta sker igen. Det gjorde vi i fallet med svanpappan i Karlstad (där Djurens ö blev inkopplade) som skadades svårt av en vattenskoter som i hög fart kört på honom!! Han fick avlivas då han var så illa skadad. 

Vi uppmanade då folk i närområdet som ex hundägare att promenera och hålla koll dagar och kvällar och rapportera till oss eller kontakta polis. Flera har anslutit sig och vi har fått stadiga rapporter.
Det stod även i lokal tidning och detta gav resultat! 
Det har blivit lugnt med vattenskotrar i området!

Ser man pågående misshandel av djur ex om en and  blir stenad så ska man ringa polis! Detta är ett pågående brott och man ringer då 112.
Vi får hoppas att djurvännerna i området engagerar sig och sätter i gång något liknande!

Sprid gärna detta och hjälp på så vis att uppmana att man kan gå ihop flera och göra insats!

Kram Lili och medarbetare
Vill ni stödja vårt arbete eller läsa mer om oss besök www.djurenso.se




Djurens Ö | #djurensö | |
Upp