Dagens planer

Bästa starten på morgonen är 30 minuter powerwalk med mina fina innan frukost. Jag har fått dille på blåbärssmoothie till frukost nu, jag åt faktiskt det till middag i går med då sambon var iväg. Självklart åt jag mer än så, bland annat chips med rom och creme fresh. Bästa som finns. Bra blandning va 😂

I dag blir det fortsatt fix här hemma, jag har hjälpt till att måla men min nacke klarade inte mer än en vägg men en timme höll jag på. Så två väggar sammanlagt på huset har jag hjälpt till med, största credden ska självklart min sambo ha, fan vad han har slitit, fast han fick faktiskt vara i väg hela förra helgen så 😉 sen har min lillebror och en vän hjälpt till så tack, nu är det inte alls mycket kvar, den minsta väggen är kvar så jag hoppas på att det blir klart senast på fredag, hade varit så skönt att få lite "semesterkänsla" med. 

I dag ska vi iväg och handla inför helgen, berättar mer sedan vad som händer då och sedan ikväll ska vi iväg på födelsedagsfirande vilket jag ser fram emot jättemycket. Så ser dagens planer ut. Nu ska jag duscha bort kokosoljan jag har tagit i håret, bästa som finns för både kropp och hår.