Ett sånt där gnälligt blogginlägg

Sitter här med gaffeln i högsta hugg då jag har ett myggbett på ryggen som jag inte når annars. Jäklar vilken myggsommar det är i år, de attackerar verkligen, eller är det bara jag som har otrolig otur? Många myggbett som kliar så in i helvete..

Sedan det här med ljud, nu bor jag i hus så jag vet inte hur "reglerna" ser ut då men hur sjutton står hundägare ut med att sina hundar står och tokskäller? Varför säger man inte åt sina hundar undrar jag? Varför lär man dom inte att det beteendet inte är okej? Och vad går gränsen på kvällar när man ska sova? Tycker ändå 22.00 är rätt sent och vill gärna kunna varva ner och inte höra störande ljud innan dess med, för det är skillnad på ljud och ljud, vissa ljud är störande, att höra hundar stå och tokskälla. Sedan är ljud som fest, skratt och barn inget störande alls så nu ska ni inte tro att jag är en gnällgranne, långt ifrån. Som sagt, det är skillnad på ljud och ljud och när hundar står och skäller hela dagarna blir man rätt less. Hur kan man som hundägare tillåta sånt? Är detta okej? Vad tycker ni? Jag vill ju inte börja med att vara en granne som säger åt andra grannar. Men samtidigt hade jag uppskattat om någon tyckte att jag störde med något ljud att dom går och säger till mig. Men vart går egentligen gränsen när man bor i hus? 

Nu börjar dom där förbannade myggbetten att klia igen...

Jag har fortfarande inte hittat mina sommarkläder som har varit borta sedan vi kom hem från Grekland och började flytta runt igen 😢mina älskade favoritklänning ar är helt borta vilket faktiskt gör mig jätteledsen. Jag ska gå igenom alla kartonger igen och kolla innan jag förlorar hoppet helt. Så himla tråkigt! 

En annan sak som gör mig otroligt ledsen är när man ser människors handlingar och dom inte alls stämmer överens om bilden man har fått av en människa och hur fort hela bilden på just den människan förändras. Handlingar talar väldigt mycket för vem en person är, vilka värderingar man har och vilken personlighet man har. Ord och handlingar går hand i hand, orden är något man säger och handlingarna visar vem personen verkligen är. Jag stör mig på människors handlingar som sårar andra på olika sätt. Men det talar ju för vilka dom är. Glöm inte det. Vem är du? Vad gör du för handlingar? 

Nä nu blir jag snart tokig på dessa myggbett som bara kliar och kliar, får ställa mig i en dusch och sedan ta lite xylocsin på dom... 
Anonym

Självklart ska du gå över och säga till grannen. Och hos mig finns inga mygg :) dom skickade jag över till dig