Födelsedagsfirande đŸ„‚

I gÄr var vi pÄ kalasfirande och det bjöds pÄ massor av gofika och jag kunde inte sluta Àta chokladbollarna, det blev 3 stycken och dÄ var dom stora ocksÄ, sÄ himla gott. SÄ mysigt att trÀffa alla igen och vÀdret var riktigt skönt och vi satt ute i deras mysiga trÀdgÄrd, barnen lekte pÄ grÀsmattan med Albert och han hade riktigt kul min lilla vovve, kom och kollade lÀget sÄ att jag och husse var kvar och sedan sprang han och busade igen.

Senare pĂ„ kvĂ€llen var himlen magisk och jag ville Ă„ka ner till havet och se pĂ„ den fina solnedgĂ„ngen, Ă€lskar sĂ„dant, skulle kunna sitta dĂ€r i evigheter. Saknar Grekland nu, alls dessa kvĂ€llar i tre veckors tid. För mig Ă€r solnedgĂ„ng bland det mest romantiska man kan hitta pĂ„, sitta och hĂ„lla om varandra och bara mysa, det mest romantiska saken för min del Ă€r Ă€ndĂ„ att ligga pĂ„ en filt vid havet, mĂ„nen lyser starkt och speglar sig i vattnet och det Ă€r alldeles stjĂ€rnklart pĂ„ himlen, herregud vad vackert.

Haha nu ska jag sluta vara sÄ "romantisk" i detta inlÀgg. Vi hade en toppenkvÀll helt enkelt och jag Àr sÄ glad och tacksam för fina mÀnniskor i mitt liv.