Räknas det? 🙈

Snsrt kommer vår kära vän över med lite thaimat som vi har beställt. Han åker förbi där när han åker hit så det var därför. Ska bli riktigt gott med thaimat. Killarna ska måla lite och jag ska faktiskt ta igen lite bloggande.

Är det bara jag som längtar lite till kylan och hösten? Jag tycker att det är lite för varmt ute och orkar typ bara vara aktiv på tidig morgon och sen kväll och resten av dagen är man jätteslö så jag tänkte faktiskt ta ett dopp i havet tidigare i dag men när vi kom dit så doppade jag bara benen, är inte så jättebekväm med att se botten och föredrar att bada i poolen mer då är jag en riktig fisk i vattnet. Så var det i Tanzania också, jag kan nog inte säga att jag badade i havet där utan satt vid strandkanten, räknas det? men i poolen badade jag jättemycket och vi var till och med med när det var vattengympa, hur roligt som helst och mycket skratt så drömmen hade varit att ha en pool på vår baksida till vår fantastiska utsikt där. Kanske i framtiden, en stor dröm man har.

Nu har jag precis tryckt i mig thaimaten och killarna håller på att måla för fullt och själv tänkte jag ta mig en lång kvällspromenad med Albert. Kolla dessa bilder jag tog i morse halv åtta på morgonen, är vår baksida inte helt jävla magisk? Jag kan vara sitta på vår lilla veranda och titta ut över detta hur länge som helst. Jag kan inte förstå än att detta är mitt hem, ibland undrar jag om jag drömmer? Åh vad jag önskar att min mamma fanns i livet nu och kunde få se vart livet har tagit mig, så fort jag tänker på henne är det dom att jag hår sönder inombords av saknad. Hon var ju en sådan stor del av mitt liv...