Lika som bär på många sätt

Dagen börjar tidigt här hemma men det är bara skönt, har hunnit med en hel del fix, fortsatte med att plocka skräp runt huset och torkade av fönster och så men innan det var jag och Albert på en långpromenad i nästan en timme, busade på stranden och han doppade sig nästan helt, han tycker att det är riktigt kul med vatten vilket är roligt då vi bor ett stenkast från havet. Vi har havsutsikt ftån två fönster i huset men nu är det så mycket grönska att det inte syns. Ni vet ju min dröm att få dra in havet till vår tomt.

I går var jag iväg till Stockholms stadsmissionen med min älskade bror och kikade på kläder, fanns en hel del där men vi köpte inget, älskar verkligen min brors stil, han har aldrig bott på söder som jag och mamma men han är otroligt lik oss i både stil och personlighet. Sen åkte vi och handlade lite och köpte glass. Min söderstil har blivit mer hej kom och hjälp mig... Hur som helst, mysig timme med min bror.

I dag blir det fortsatt målning av hus dag 3 och jag håller på att storstäda och skura här inne, ikväll får vi vänner över så det ska bli trevligt 🤗