Möblering och havet

Hej mina läsare. Dagen har spenderats med att inhandla lite saker, två av varje sak till badrum och lite småsaker. Sakta men säkert börjar vi att skapa ett hem och jag säger som jag gjorde tidigare, skönt att ha ett helt rum som blir flyttkaosrummet.

I går fick vi en superfin inflyttningspresent av min svägerska och familj, ett sånt vackert serveringsfat i marmor, jag kikade faktiskt här om dagen på gladunderlägg från newport i vitt marmor men som är tillfälligt slut så dom kan min smak. Jag är väldigt stilren, försiktig med färg och gillar vitt grått beige och svart. Men en liten färgklick här och där är okej. När vi höll på i köket idag så ser vi våra goda vänner komma över spontant och med sig hade dom en superfin blomma med en jättefin grå kruka. Jag måste nog skryta lite över att jag har de finaste personerna, familj och hund i mitt liv, fyfan vad jag är tacksam för dessa otroligt fina människor ❤️

Det blev en mysig promenad vid havet nyss, Albert älskar att springa av sig där och är så nyfiken på havet, där busade vi av oss i 40 minuter innan vi gick hemåt och för min del blev det faktiskt ett bad. Jag älskar mitt hem. Har lite mer att fixa här hemma, jag älskar att se hur det utvecklas, sakta men säkert.

Här kommer lite bilder från dagen och vårt hem just nu, kolla vad litet vårt köksbord ser ut 😂🙈