Roadtrip i södra Sverige

Denna dag har varit full med vackra platser då vi åkte på en roadtrip i Sörmland, vi spontanutforskade platser som vi åkte förbi och det första stoppet blev Tullgarns slott, det var riktigt vackert där och vi tog en härlig promenad där, själva slottet var stängt pga corona men det var värt ett besök. Nästa stopp blev Stendörrens naturreservat där vi tog en promenad vid vattnet och hängbrosrna och det kändes som att vi var påväg till Kebnekaise igen. Så vackert där. Färden rullade vidare och vi stannade till i Trosa, jag har varit där en gång tidigare men då på vintern. Ån i Trosa är riktigt fin och om ni inte varit där så åk dit. Jag glömde nämna vårt första stopp som blev Saltå kvarn där vi åt lunch och doften där var gudomligt, herregud vad det luktade gott. Man blir seg av att åka bil då vi har tagit utflyktsvägen i stort sett hela tiden så vi köpte med oss thaimat och spenderar resten av kvällen framför fjällbacka morden.

Tanken var att åka till Ystad imorgon men vädret ser inte lovande ut så vi tar det någon helg snsrt istället, jag vill verkligen se Ystad i höstväder 🥰 vi tänkte även bila upp längst Bohuslän men det får vänta lite. 

Nu får ni se bilderna från idag istället ☺️

Första stoppet blev Saltå kvarn där vi köpte en wrap och en macka, doften där var ljuvlig, luktade nybakat bröd bland annat. 

Sen åkte vi till Tullgarns där hösten visade sig från sin bästa sida, blå himmel, kyliga vindar och massor av höstlöv. 


Sedan blev det Stendörrens naturreservat, så vackert där 😍Och det sista stoppet blev lilla vackra Trosa innan vi åkte hem till Stockholm igen. 

#roadtrip - #saltåkvarn - #stendörrensnaturreservat - #trosa - #tullgarnsslott