Saker ni inte visste om mig!

1. Detta minns nog de som är födda på senare 80talet då det fanns det ett barnprogram på morgonen där man kunde spela Hugo och lite sånt, ett tema där var "veckans kompis" som jag var med i och pratade i tv när jag var typ 12 år gammal och så fick jag en jättefin t-shirt där det stod veckans kompis. 

2. När jag var liten ville jag bli kläddesigner och ritade väldigt mycket kläder. 

3. Jag fick tre diplom när jag var modell när jag var 14 år. 

4. För några år sedan umgicks jag med kända personer och fick gå vip på alla klubbar i Stockholm och var även på galor. Ett liv långt ifrån det jag lever idag! 

5. Jag var barndomskompis med en i norlie och kkv i x antal år och fick gå vip på deras koncert 2017, tycker dom har riktigt bra låtar så kul för honom att det går så bra. 

6. Jag har aldrig varit intresserad utav alkohol och har heller aldrig druckit, jag tycker inte om det alls, tycker det smakar jätteäckligt 🤢

7. Jag älskar att bjuda hem vänner eller komma över till dom, äta gott och spela brädspel eller kort, bland det roligaste jag vet. Jag är en riktig liten nörd faktiskt och jag älskar det 🤓 

8. Jag är väldigt blyg och pratar gärna med en och en i taget 🙈

9. Som jag nämnt tidigare så tycker jag att bland det vidrigaste en människa kan göra är att vara otrogen mot sin partner på olika sätt, jag är emot sådant jättemycket och i mina ögon blir otrogna jävlar fula 👊 ursha! 

10. Jag älskar romantik och kärlek ❤️ min dröm är att förlova mig, gifta mig och leva lyckligt i alla mina dagar 🥰

#frågor och svar - #saker ni inte visste om mig