Tips på ett jätteroligt spel

Näst sista dagen på semestern sen kommer jag komma igång med bloggandet igen.

I går var vi först på Drottningholm och hängde på Hundön innan vi begav oss till svägerskan med familj för en pasta och spelkväll. Sambons andra bror med tjej kom också dit vilket var kul. Det blev pasta på hemmagjord pasta till middag, det var så sjukt gott och pastan var verkligen perfekt. Kunde inte sluta äta. Sedan körde vi spelet 5 sekunder som jag rekommenderar starkt, hur roligt som helst. Gillar ni spel så är detta ett måste. Skulle vilja köpa hem det till oss också, så roligt var det. Älskar spelkvällar och lite senare i veckan är det dags igen. Vi köpte vårt första brädspel också igår, eller ja inte första så men första till detta hus, spelet mer eller mindre så det ska bli kul att testa på det. Det blev en sen kväll och jag förlorade i spelet. 

I dag har vi hängt hos svärfar på förmiddagen där Albert busade omkring på tomten, sedan fick vi gäster till lunch hemma och tillsammans åt vi thaimat. 

Jag är rätt nere, det är som en stor klump i magen och den där obehagliga känslan från när mamma låg i koma på intensiven är väldigt intensiv, dessa dagar är de värsta och jsg vill inget hellre än att gömma mig i garderoben och gråta, jag saknar mamma så mycket och alla minnen, känslor och bilder från olyckan och tiden på sjukhuset gör sig påmind, det var ett rent verkligt helvete. I morgon är årsdagen... Min älskade vackra mamma. En sådan stor del av mitt liv som på en sekund bara försvann och ingenting blev som vanligt... Inget blev som det brukade vara, hela mitt liv vändes upp och ner. Jag känner mig så ensam. 

Men jag försöker varje dag att ta vara på livet, leva till max, känna mycket glädje och utveckla mig själv och leva här och nu. 


#brädspel - #sorg - #spel - 5 sekunder