Tröttmössor

Vilken värme, tur att jag tog en långpromenad när det var mycket svalare ute i morse, Albert gillar inte den här värmen riktigt så på dagarna sover han mest, delvis för att han fortfarande bara är 3,5 månad gammal och delvis också när det är så här varmt. Man märker skillnad på honom direkt när det är svalare. Vi gick iaf och satte oss vid klipporna vid havet i morse och jag tog med ett ben som man har i frysen till honom som man fyller med vatten vilket var en hit.

Själv är jag trött som satan, ja delvis pga värmen men också denna lingonvecka, jäklar vad sugen man blir på skräp då, men en vecka i månaden är det väl ok att äta lite skräpmat. En "lunch" eller tilltugg som är gott när det är så här varmt ute är chips med rom och creme fresh på, så jäkla gott.

I går kväll spenderade vi kvällen hos min familj med massa bus på deras baksida som är så vacker, gräsmattan är magisk och sedan buskarna och blommorna gör det till en sån vacker oas. Många bilder tas där. Min syster och hennes kompis lekte en hel del med Albert och när klockan blev senare så tog vi en mysig promenad hem och det blev att jaga en gigantisk mygga i sovrummet i en timme innan vi kunde sova.