10 blandade frågor om mig

Jag har verkligen bloggtorka i dag så jag kör tio blandade frågor om mig.

1. I vilken skola gick du i på Södermalm? 
Jag gick på Södermalmsskolan från 6 års verksamhet till årskurs 4a. Det var en montessoriskola då vilket innebär att vi gick årskurs 1-3 och 4-6 tillsammans. 

2. Hur gjorde du för att bli modell? 
Jag var med på en casting på Mikas, det var olika moment vi gjorde vilket var jättekul, jag var 13 år och sedan blev jag antagen till en mannekängskola två dagar i veckan och sedan gick jag på modevisningar på olika teatrar, för stadium i Globen centret och sedan fick jag tre diplom, fotobok för olika castings jag gick på och sedan kontaktade Stockholmsgruppen mig, men det tog mycket tid så jag avslutade faktiskt min "modellkarriär" när jag var 14-15. Så svaret på frågan, jag gick på en casting med två tjejkompisar och blev antagen. 

3. Har du hållit på med någon sport eller aktivitet när du var liten? 
Ja en hel del, balett, teater, badminton och innebandy och det som jag höll på mest med var ridning i tio år, dans (showdans) i flera flera år och piano i flera år. Jag älskar att spela piano och så fort jag ser ett piano tänds det en ljus i mina ögon. Drömmen är att ha ett piano hemma. Minns inte om jag haft något annat jag gått på. Och när det kommer till dans älskar jag att dansa till latinomusik. Rätt musik bra dans, fel musik så står jag i princip still, jag måste känns musiken i mig för att kunna dansa och så har det alltid varit. 

4. Hur länge har du varit tillsammans med din pojkvän? 
Vi har varit tillsammans i över två år. 

5. Har du rökt? 
Jag provade någon gång när jag gick i nian tyvärr och tog ett bloss när jag var 17 men efter det så nej, jag röker inte och ingen borde röka. 

6. Vill du gifta dig? 
Ja, det är min största dröm, vill förlova mig och planera ett fantastisk bröllop. 

7. Vilka världsdelar har du varit i? 
Jag älskar att upptäcka världen så Asien (bara i Thailand 5 gånger) jag har varit på massor av ställen i Europa, sedan Afrika (Tanzania, Zanzibar) och Nordamerika (Dominikanska republiken) 

8. Vad är ditt absoluta största intresse? 
Där måste jag säga att skriva ligger mig så himla nära hjärtat. Jag började att blogga 2006 och innan det skrev jag dagböcker för hand. Min passion är text och jag pluggade kreativt skrivande efter gymnasiet och har examen i det. 

9. Har du varit med i något tvprogram? 
Ja det har jag, nä skoja bara. Jag sökte för skojs skull till paradise hotel för massor av år sedan och blev uppringd av dom men där och då tackade jag nej. 

10. Vilka koncerten har du varit på? 
Oj, då ska vi se. Peter Andre, Spice Girls, Cher, trasan och banane, norlie och kkv några gånger, Stiftelsen några gånger, Björn Rosenström, Eldkvarn, The vampires med bland annat Johnny Depp och Alice Cooper, hmm är det någon mer, jag är osäker, kan ha glömt någon. Och i sommar ska jag på Lars Winnerbäck.