50 nyanser av brunt

Jag gjorde det här misstaget en gång förut och klippte av mig håret precis över axlarna, nu gjorde jag samma misstag men nu är håret precis under axlarna, eller misstag och misstag, välbehövligt. Jag var verkligen tvungen att klippa av mig all gammal blond färg för att nu verkligen spara ut till min hårfärg, mitt hår blir så slitet av att bli färgat, det känns inte alls bra att ta på det då det blir helt torrt av all färg och jag älskar mitt annars så långa hår, det är det jag passar bäst i, så bra shampo från märket eleni och Chris och en hel del olja så kommer mitt hår att återhämta sig och växa ut snart. 

Viss hårkvalitet klarar inte av att bli färgat och jag har väl det håret då. Förresten, nu när vi ändå pratar hår så kan jag starkt rekommendera er shampo och balsam och även håroljan från märket eleni och Chris, det märket räddade mitt hår i både afrika och i Grekland förra året, mitt hår brukar annars bli supertorrt och krulligt utomlands men inte efter jag började med det märket. 

Vad är då min riktiga hårfärg, mina bröder trodde verkligen att det var blond då jag har haft det i större delen av mitt liv då jag färgade det blont mycket när jag var tonåring. Min riktiga hårfärg är chokladbrunt, med olika nyanser av brun. Det är rätt så mörkt. Och jag har faktiskt lite gråblonda slingor också. Dom har jag säkerligen haft i tio år. De har inte blivit fler utan håller sig till en cm typ på varje sida där fram. 
#50nyanseravbrunt - #elenoochchris - #hair - #hår