Alla ❤️ Dag och en säl

Glad alla hjärtans dag, hoppas att ni myser lite extra denna kärleksdag. Oavsett om jag tycker att alla dagar ska gå i kärlekens tecken på ett eller annat sätt så tycker jag personligen att denna dag ska firas lite extra. Jag älskar högtider och att fira speciella datum och dagar.

I skrivandets stund så hörde jag ett konstigt ljud i från havet och så sprang jag till köksfönstret och då är det ett stort hål i isen runt en brygga och det var något stort djur som simmade under vattnet och i någon sekund var den upp till ytan och den var stor, jag tror att det var en säl, alltså hur häftigt. Jag såg en säl, eller ja jag tror verkligen det var det, vad kan det annars vara, det var något riktigt stort, ingen fågel eller fisk. Jag hann inte fota den tyvärr och jag stod där i hopp om att den skulle göra samma sak igen, nu har ljudet och var det nu var försvunnit. Men mäktigt var det. 

Mitt alla hjärtans dag firande började redan i går med chokladhjärtan som var supergoda och hur dagen kommer att fortsätta får ni läsa om senare. Och kom i håg, även om ni inte har en partner, så kan ni fira dagen med familjen, någon vän, eller varför inte, ensam och bara göra lite extra mysigt, god mat, lite choklad. 

Fortsättning följer... 

 
#allahjärtansdag - #valentinesday
Josefina

Åh lycka !! Älskar sälar, mitt favoritdjur. Aldrig sett nån ute i det fria :/