Atlantis

Stormen var rejäl i går, vi hade fem minuters strömavbrott och tände upp med ljus och precis när jag var klar med det så kom den tillbaka.

I går blev det en riktig slappardag, vi kikade på serien Blacklist i stort sett hela dagen. Vi tog en sväng till sängbutiken Atlantis för att kolla på deras sängar då vi verkligen vill ha en ny säng när vi flyttar sedan som ni kan läsa i inlägget här nedan.

Vi fick även en lektion på vad man ska kolla på och hur det ska kännas i kroppen när man ligger i en säng, vi fick testa en superskön säng som vi båda blev kära i och när vi båda låg där i sängen och den andra rörde sig kändes det ingenting. Den var verkligen perfekt och så skön för hela kroppen. Atlantis har riktigt bra sängar då jag har sovit i en sådan väldigt mycket och är det något jag vill lägga pengar på så är det just en bra säng.

Och sedan den eviga frågan.. Vilken färg? Och vilka ben? 

Jag har rätt mycket att göra ett tag fram över men tar lite tid varje dag till att ta beslut på både det ena och det andra, det är ju inte bara säng som ska bestämmas utan det är kakelfärg, tapeter i massor av rum, golv i rummen, badrummen och tvättstugan. 
#atlantis - #sängar