Cup of chocolate

Hej mitt vinterland!

Det blev vinter till slut med snö, nu är det alldeles vitt här i Stockholm och det ligger väl kvar under helgen för sedan ska det bli plusgrader igen. Första snön för i år. Hade hellre velat ha en riktig vår. 

Hur som helst, ska snart iväg på en frukost dejt, ser fram emot en stor kopp varm choklad och ostmacka. Sedan ska jag möta upp min svägerska för handling inför i morgon. Och ikväll har jag och min sambo en biodejt, det lutar mot filmen 1917. Älskar att ha små dejter i vardagen, helst vill jag ha det varje vecka. 

Har hunnit med mycket denna morgon, en timme träning, packning, städning och frukost nummer 1, man blir så hungrig av att träna vilket är skitbra för jag kämpar med att gå upp i vikt. Inte så lätt som man kan tro, jag äter ofta och bra portioner så nu ska jag bygga upp kroppen. Sen är inte min kropp gjord för att vara större utan jag har varit väldigt smal hela mitt liv och hur mycket jag än äter så sätter det sig inte på kroppen, ska iaf få en större rumpa och muskligare ben tänkte jag. 

Slänger upp denna härliga bild från Ios denna vinterdag, saknar Grekland. 
#grekland - #ios