Förberedelser inför flytt

Vilken fantastisk helg jag lämnar bakom mig för att gå in i denna vecka som började med en pw i detta väder. Ska alldeles straxt börja packa ner saker i flyttkartonger för nästa helg är det flytt som gäller. Vi har väl inte så mycket att flytta vilket är skönt så det går förhoppningsvis rätt fort då vi har massor av roligt som händer nästa helg. Det har varit så himla mysigt att bo där vi bor nu med vattnet precis utanför fönstret och det har känts som att bo i en mysig liten sommarstuga, jag kommer att sakna stället jättemycket och vem vet, det kanske blir att bo här ett tag till innan vi flyttar för gott. Jag skrev tidigare att detta var sista flytten innan vi flyttar in i huset men då mitt kontrakt på lägenheten går ut för min hyresgäst i helgen kände vi att det inte är någon idé att leta hyresgäst igen då vi ska sälja min pärla och måste förbereda för fotografi och visningar. Så från och med nu och ett tag framöver är det väldigt mycket som händer på den fronten. 

Och jag kan avslöja att vårt hus kommer i juni vilket innebär som jag har nämnt tidigare att de sista valen med huset invändigt ska göras nu i mars. Jag kan inte förstå att ett helt nytt stort kapitel i våra liv snart är här, jag är så himla lycklig men samtidigt väldigt rädd, att nått sånt här bra händer mig, jag vågar liksom inte njuta till fullo. 

I går var vi på kalasfirande, vi köpte med oss lite tulpaner, min absoluta favoritblomma, det bjöds på gofika och vi satt ute i vårsolen vilket var supermysigt, premiär för i år och jag börjar att känna mer och mer att det är hus jag vill bo i. Jag velade faktiskt fram och tillbaka när jag var yngre hur jag ville bo i framtiden, då var hus verkligen inte en självklarhet utan jag ville bo i lägenhet på söder. Men ju mer jag bott i lägenhet destu mer känner jag att det faktiskt är hus jag vill bo i och att få ett hus på världens finaste tomt är helt sjukt, det blev verkligen så mycket över mina förväntningar. Vilken leverantör på hus vi har valt kommer jag att nämna när vi väl fått nycklarna och har flyttat in då jag vill skriva om det när jag kan ge en personlig kommentar på om jag är nöjd eller inte. Just nu kan jag bara gissa och efter att ha varit inne i sådana hus så känns det bara så rätt. Det finns en sak jag redan nu känner är lite, vad ska man säga, inte riktigt som jag vill ha det och det är tvättstugan som är mitt favoritrum (ni som inte vet så älskar jag att tvätta) är att vi har varit inne i ett hus som är 100 kvm och där är tvättstugan enorm och har både balkongdörr och fönster och maskinerna står bredvid varandra men i vårt hus som är större (160 kvm) så är tvättstugan lite mindre, inte mycket mindre men den saknar balkongdörr men har fönster vilket är skönt men maskinerna står på varandra vilket jag inte vill, samtidigt så kanske det är bra för ryggen att dom gör det så att man inte behöver böja sig så mycket, så det kanske blir bra ändå, jag ska ändå kolla om det är något man kan ändra. 

Oj nu springer klockan i väg och jag har ännu inte börjat packa en enda kartong, dags att göra ett ryck nu. Vi hörs om en stund.