Just ditt drömhår

I samarbete med Akacia Medical 

Jag skulle kunna tänka mig att göra en hårtransplantation om jag inte var nöjd med mitt hår, absolut. Inga konstigheter med det. 
I Vällingby ligger Akacia Medical där man kan göra sin hårtransplantation. När man gör en hårtransplantation använder man sig av sitt eget hår och tar håret från nacken och efter 12 månader som med de flesta operationer eller behandlingar ser man det färdiga resultatet helt och hållet. 

Jag tycker att det är jättebra att det finns både plastikoperationer och olika behandlingar och åtgärder till att kunna förbättra tex sitt hår om man nu vill det, att slippa må dåligt och få möjligheten till att faktiskt må bra. 

Den dagen då jag kanske drabbas av håravfall så kan jag tänka mig att göra en hårtransplantation för att få tillbaka mitt hår igen.


Nu när vi ändå pratar hår så kom jag att tänka på en dröm jag hade i natt, jag drömde om att min pojkvän klippte av mitt hår en rejäl bit, jag hade håret till öronen nu och jag hade lite smått panik över att det var så kort (inget illa menat till er som är korthåriga, vissa är supervackra i det och jag önskar själv ibland att jag kunde bära upp en kortare frisyr än vad jag har i dag, typ precis ovanför axlarna men jag passar inte i kort hår och jag trivs inte i det) så jag rusade upp i morse och var tvungen att kolla mig i spegeln. Den längd jag trivs bäst med är den längd precis under brösten, gärna ännu längre, det jag har nu (precis under axlarna) trivs jag inte med.