Mina top 6 resemål

Som jag har besökt är

1. Tanzania, för att det var den mest givande och annorlunda resa jag någonsin varit på. Kommer inte nämna så mycket om just den resan nu eftersom att det kommer att komma flera inlägg om Afrika under februari. 

Läs mer om afrikaresan under kategorin "resa till Afrika 2019"... 

2. Budapest i Ungern där mina rötter är från. Jag älskade staden och jag vill åka dit igen. Det fanns så mycket vackra platser och maten är fantastisk. Jag kände mig verkligen hemma där. Parlamenthuset var otroligt vacker både på dagen och kvällen, på Budasidan finns det många fina utsiktplatser över Pestsidan. Jag rekommenderar er starkt att åka och bada i Ungern, även köpa paprikakryddor och äta langos och gulasch där. 

Läs mer om Ungernresan under kategorin "Resa till Budapest 2018" ... 

3. Thailand, jag har varit där fem gånger, bott på massor av olika platser, sett massor av olika öar och platserna är så vackra. Jag gillade helt klart Koh Lanta bäst, varför jag gillade den ön bäst har nog med att göra att den var väldigt lugn, vi hade en strand nästan helt för oss själva och sedan var de ingen prostitution vad vi såg. Öarna som fångade mig lite extra var Maya bay beach och andra småöar runt Phi Phi. Sedan tycker jag att Poda Island utanför Ao Nang beach är otroligt fin.

4. Grekland, här har jag varit fyra gånger på 8 olika öar och en gång i Aten, jag älskar att vara i Grekland, stränderna, maten. Min top ett ö är Santorini men alla öar är verkligen magiska och jag rekommenderar er verkligen att hyra bil där och åka runt på ön, vi hittade så sjukt fina platser på alla öar vi var på i somras. 

Läs mer om Grekland under kategorin "resa till öar i Grekland 2019"... 

5. Zanzibar som ligger vid Tanzania är helt magisk. Vi hängde enbart på hotellet här men det var så sjukt vackert, vilken sand, vilken strand, vilket hotell och pool och vilken god mat. Glöm inte vattenskor för det var sjukt mycket sjöborrar. Men så värt att åka till. Vi hade livemusik och dans varje kväll. 

Läs mer om Zanzibar under kategorin "resa till Afrika 2019"... 

6. Barcelona, vilken fantastisk stad, så mycket att se, maten är gudomlig och den är så lätt att ta sig runt i. Så himla fina platser. Parc guell har en bra utsikt över hela staden (se bild här nere) 

Bild från Budapest. 

Bild från Thailand. 

Bild från Tanzania. 

Bild från Barcelona. 

Bild från Grekland. 


#barcelona - #budapest - #grekland - #resmål - #tanzania - #tipspåresor - #weekend - #zanzibar