10 fakta om mig som ni kanske inte visste

1. Jag har fyra tatueringar än så länge på kroppen och de har olika betydelser, två personnummer på handleden (ser det som en tatuering)  som är mina hundars som jag hade. Sedan står det survivor på nyckelbenet vilket betyder att jag har haft en stroke bland annat. Sedan står det Djurgården i skrivstil på hela vaden som symboliserar min familj och att jag är djurgårdare, och sedan har vi mitt kinesiska tecken för kärlek i svanken då jag älskar kärlek så himla mycket.

2. Jag är uppväxt med en känd svensk artist tills det att jag var ca 12 år gammal som är riktigt stor i Sverige idag och sjunger så bra låtar. 

3. Jag har en jättestor släkt spridd över världen, en kusin från Trinidad Tobago, släkt i Nebraska och sedan en stor ungersk släkt och jag själv har ungersk blod, min farmor var tidigare tillsammans även med en italienare så jag hade även en halvitaliensk farbror. Men mitt blod är svensk ungerskt. 

4. Jag har haft jättelångt hår (precis över rumpan) tills det att jag färgade håret i tånåren. Jag har även haft ett modellkontrakt på mitt hår i samband med min modellskola jag gick på, önskar att jag hade det nu med men jag ville själv sluta som modell för det tog så mycket tid, detta var i mitten av min tonår. Men då fick jag inte göra någonting med mitt hår när jag hade kontraktet. Mitt hår blev kortare när jag började färga det och nu låter jag det bara vara så att det växer på sig. 

5. Jag har gjort en stor halsoperation som slutade rätt så illa, först intensiven och sedan kunde jag inte andas så bra under ett års tid och samtidigt fick jag en ca 7 cm stor godartad tumör i halsen, så jag fick göra en ny operation när första operstionen hade läkt.. 

6. Jag är verkligen en förhållandetjej uti fingertopparna och tror på livslång kärlek, mitt längsta förhållande varade i sju år och träffades då när jag var 18 år. 

7. Jag tycker det är så konstigt att folk klarar av att vara otrogna. Varför gör man inte slut innan med en person om man gillar en annan? Eller när man vet om att man är intresserade av andra? Eller helt enkelt inte kan vara trogen sin partner. Hur klarar man av att ta det steget som krossar ett hjärta fullkomligt? Då ska man inte vara i en relation... Eller ens gifta sig... 

8. Bland det bästa jag vet är choklad, det är typ det enda godiset jag äter, sedan gillar jag persikogodiset också men just choklad är det jag äter mest av. 

9. Jag har verkligen en speciell typ av utseende jag faller för, eller ja, två saker måste killen ha och det är blåa ögon och brunt hår, så är det bara. Sedan klarar jag inte av rökare så det går tokbort. Tur jag fann min prins.

10. Jag tycker inte om att ha nagellack på fingrarna, det känns inge bra helt enkelt och sedan tycker jag att det blir förstört direkt så jag är inget fan av att måla naglarna. 

Ha en jättemysig fredag, nu börjar våra festligheter 👋