40 års fest 🥂🍾

God morgon mina läsare och än en gång, gud vad kul att ni är så många som läser min blogg, jag blir så glad när ni kommer fram och säger att ni läser den och att ni säger att jag skriver bra, det betyder otroligt mycket då en av mina stora passioner i livet är just att skriva. Visste ni förresten att jag har gjort ett stort samarbete med sidan campadre för några år sedan, skrev massor av texter till dom.

Från skrivande till 40 års fest, två av dom absolut finaste människorna jag känner har fyllt 40 år och i går var det fest. Det firades i en riktigt mysig miljö, strand up av en känd komiker (kommer verkligen inte på namnet nu) som var riktigt bra och det blev en hel del skratt, det bjöds på många fina tal och vet ni, jag trotsade helt min scenskräck och gick upp som ett darrande löv och ställde mig inför ca 100 personer och höll mitt tal, fick gråten i halsen, tog på skakande ben microfonen och pratade. Jag hade skrivit ner talet men försökte att inte kolla allt för mycket på det, orden var direkt från hjärtat, jag sa bland annat att jag alltid har velat ha en storebror och det är precis så jag känner för denna människa och att dessa två människor gör verkligen världen till en bättre plats för så många människor, deras godhet, deras humor, deras djup m.m och att få vara en del av deras liv är en Ära. En sådan tacksamhet. Tack. 

Så nu har jag hållit tre tal för massor av människor och det är bland det värsta jag vet, jag blir verkligen så nervös, det var samma sak när jag var modell men det släppte när jag kom upp på scenen, men just det här med att hålla tal, hua. 

Vi fick så mycket god mat, förrätten bestod av bland annat min nya stora favorit, rå tonfisk, sedan hummertartar tror jag det var och sedan råbiff av något slag, allt var supergott. Till varmrätt blev det flera olika kött, ungspotatis, tre olika såser, grillade grönsaker, haloumi och till efterrätt en chokladbakelse, Nom Nom. 

Sedan kom det ett känt dansband, Lars Kristerz och sedan en dj och jag dansade nästan konstant i fyra timmar, det var så himla roligt, jag kan bara dansa till vissa låtar men jag struntade helt i hur det såg ut, jag struntade helt i om jag dansade fult, vi hade så roligt. Och vilka underbara människor jag träffade i går. 

Det blev rätt sent, vi var hemma vid halv tre. Ligger och slökollar lite på You, vi ska snart gå över och passa tre trollungar, ska bli så mysigt, älskar dessa ungar. 

Tog tyvärr inte mycket bilder alls i går, jag hade på mig höga finbyxor, kavaj och en jättesöt topp, allt i svart. 

Vi hörs lite senare. 









Allmänt | |
Upp